#18 Quiche de calabacín e pavo

DSC00618

Sinxela e socorrida, a quiche pódenos quitar de calquer apuro.

Ingredientes:

  • 1 masa quebrada ou masa brisa
  • 300 ml de leite evaporada
  • 2 ovos grandes
  • 1 calabacín
  • 200 gr de fiambre de pavo
  • 1 ceboleta pequena
  • 1 dente de allo

Preparación:

Prequentamos o forno a 180º. Pintamos un molde desmoldable redondo con aceite e cubrimos coa masa quebrada. Recortamos os bordes.

Cortamos o calabacin en rodas finas e o pavo en anacos pequenos,. Nunha tixola cun pouco de aceite pochamos a cebola e o allo, incorporamos o calabacín e o pavo e salteamos todo ata que o calabacín quede tenro.  Reservamos.

Nun bol batemos os ovos coa leite evaporada, incorporamos á tixola, salpementamos e vertemos enriba da masa.

Forneamos entre 15 e 20 minutos, deixamos temperar, desmoldamos e servimos.

Bo proveito!

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s